7:30 AM - 3:00 pm
2057 N Los Robles Ave

In senaatsstrijd trotseren democraten de lage standing van Biden (voorlopig)

PHOENIX – In een senaat die 50-50 is verdeeld, hebben democraten op het campagnespoor en in het Congres geen enkele foutmarge als de partij probeert te navigeren door een vijandige politieke omgeving die voornamelijk wordt bepaald door de albatrosachtige goedkeuringsclassificaties van president Biden.

Maar met de slagveldkaart van de Senaat die de afgelopen week grotendeels is opgesteld na de voorverkiezingen in Arizona en Missouri, presteren de Democratische kandidaten beter dan de heer Biden – opgesloten in krappe races of voorsprong in bijna elke belangrijke wedstrijd.

In Washington racen senaat-democraten om hun positie te versterken en dringen ze aan op een stemming zo snel als zondag over een ingrijpend wetgevingspakket dat hun laatste, beste verkooppraatje vertegenwoordigt vóór de tussentijdse verkiezingen om aan de macht te blijven.

De geschiedenis van midterms en impopulaire presidenten werkt hen echter tegen. Met de herfstverkiezingen over minder dan 100 dagen, is de bepalende vraag van de strijd om de Senaat hoe lang de Democraten in cruciale races de impopulariteit van de heer Biden kunnen blijven overtreffen – en met hoeveel.

“Dat is de vraag van een miljard greenback”, zegt Robert Blizzard, een Republikeinse opiniepeiler die het patroon heeft bestudeerd van hoe de steun van een president de senaatsraces in het afgelopen decennium heeft beïnvloed. Zijn bevindingen: er zijn maar weinig kandidaten die de president met meer dan een half dozijn procentpunten kunnen ontlopen – een zorgwekkend feit voor de Democraten wanneer De goedkeuring van de heer Biden landelijk gedaald tot onder de 40 procent.

“De goedkeuringsclassificatie van de president weegt op de kandidaat van hun partij”, zei dhr. Blizzard. “De zwaartekracht gaat op een gegeven second gelden.”

Tot dusver zijn de Democraten in de Senaat gesteund door: een geldvoordeelenkele sterke kandidaten en het feit dat de Republikeinen een reeks nieuwe kandidaten hebben voorgedragen – Herschel Walker in Georgia, Dr. Mehmet Oz in Pennsylvania, Blake Masters in Arizona – die moeite hebben gehad om hun weg te vinden, zijn geconfronteerd met vragen over hun verleden en zijn over het algemeen niet in staat geweest om de campagne van 2022 gericht te houden op het ongeluk met de democratische heerschappij in Washington.

Republikeinse strategen die betrokken zijn bij senaatsraces, die anonimiteit hebben gekregen om openhartig te spreken, zeggen dat die drie kandidaten – die allemaal werden gesteund door Donald J. Trump in de voorverkiezingen – niet aan de verwachtingen voldoen.

Democratische strategen hopen dat het binnenlandse pakket van klimaat- en belastingbeleid ze proberen door het Congres te dringen, samen met het besluit van het Hooggerechtshof om Roe v. Wade omver te werpen, zou een gedemoraliseerde partijbasis die is bijzonder ontevreden over meneer Biden. Maar de Republikeinen houden vol dat de goedkeuring van belangrijke wetgeving, zoals gebeurde met de Reasonably priced Care Act van 2010, hun kant ook zou kunnen stimuleren en de democratische senatoren verder zou kunnen verstrengelen met de heer Biden in de hoofden van de kiezers.

De race om de controle over de Senaat vindt voornamelijk plaats in meer dan een half dozijn presidentiële swingstaten, wat de goedkeuringsclassificaties van dhr. Biden des te relevanter maakt. Republikeinen hoeven maar één zetel te bemachtigen om de controle over te nemen, en vier zittende Democraten staan ​​voor zware races. Drie Republikeinse pensioneringen hebben kansen gecreëerd voor Democraten, en één Republikeinse senator stelt zich kandidaat voor herverkiezing in Wisconsin, een staat die Biden nipt received.

Op dinsdag scoorden de Republikeinen één succes, waarmee ze een ramp in Missouri afwendden toen kiezers verwierp het comeback-bod van de Senaat van Eric Greitensde door schandalen geplaagde voormalige gouverneur, ten gunste van Eric Schmitt, de procureur-generaal van de staat, die nu als de zware favoriet wordt beschouwd.

In het beste geval voor Democraten behouden ze de controle of halen ze zelfs een paar zetels binnen als de omgeving verschuift; in het ergste geval stort de steun voor de heer Biden in en verliezen de Democraten ongeveer een half dozijn zetels, waaronder enkele in blauwere staten als Colorado en Washington.

Voorlopig zien de Republikeinen Biden als hun niet zo geheime wapen. Sommige advertenties zijn: letterlijk morphing De gezichten van de Democraten van de senaat in de zijne, onderdeel van een brute geplande blitz van advertenties om de gevestigde exploitanten aan hun pro-Biden-stemrecords te binden.

“Wat we de 97 procent membership noemen – dat ze 97 procent van de tijd voor deze hebben gestemd”, zei Steven Regulation, die de belangrijkste Republikeinse tremendous PAC van de Senaat leidt, die dit najaar $ 141 miljoen aan televisieadvertenties heeft gereserveerd.

Met een sterk werkverslag op vrijdag, lang vastgelopen wetgeving in beweging en de gasprijzen dalen – zij het vanaf recordhoogtes – het is mogelijk dat de steun van de heer Biden omhoog kan tikken.

In tegenstelling tot het Huis, waar Republikeinen vrolijk hebben gesproken over een komende rode golf, heeft senator Mitch McConnell van Kentucky, de Republikeinse leider, meer geklonken als een generaal in loopgravenoorlogen, waardoor de verwachtingen woensdag werden verlaagd. op Fox Information.

“Als de rook van de senaatsrace is opgetrokken, hebben we waarschijnlijk nog steeds een zeer, zeer hechte senaat, met of ons iets hoger of de Democraten iets hoger,” zei hij.

In de vier staten met de meest kwetsbare Democratische gevestigde exploitanten – Arizona, Georgia, Nevada en New Hampshire – onderzoeksgegevens van Morning Seek the advice of toont een adembenemende daling in de goedkeuringsclassificaties van de heer Biden sinds start 2021. Zijn netto goedkeuringsclassificaties in die staten zijn met 27, 20, 27 en 24 procentpunten gedaald. Toch behouden alle vier de Democratische senatoren hun eigen gunstige beoordelingen.

“Kiezers behandelen de Democratische kandidaten afzonderlijk van president Biden”, zei Geoff Garin, een democratische opiniepeiler. “We zien de rankings van de gevestigde exploitanten zelfs stijgen op plaatsen waar het aantal van de president daalt, wat een zeer ongebruikelijke dynamiek op de middellange termijn is.”

Sommige Democraten in de meest competitieve races hebben ook unieke merken ontwikkeld die hen zouden kunnen beschermen.

In Arizona is senator Mark Kelly een voormalige astronaut en de echtgenoot van voormalig vertegenwoordiger Gabby Giffords, die een schietpartij in 2011 overleefde. In Georgia, senator Raphael Warnock, die maakte gebruik van een minzame beagle in zijn laatste race, staat bekend als de pastoor van de historische Ebenezer Baptist Church in Atlanta. In Pennsylvania is de Democratische kandidaat John Fetterman, de 1,80 meter lange, getatoeëerde luitenant-gouverneur, die leunde in zijn niet-je-typische-politieke blik.

“De Democraten hebben een aantal goede kandidaten”, gaf Corry Bliss toe, een ervaren Republikeinse strateeg. “Maar het belangrijkste punt is heel simpel: als Joe Biden een goedkeuringsclassificatie heeft in de jaren ’30, is wat Raphael Warnock zegt of doet niet related. Omdat hij gaat verliezen. Periode.”

De Republikeinen, zei Bliss, leden onder een cyclische “zomer van bedplassen” voordat een aardverschuiving in de herfst viel.

Maar sommige Republikeinen maken zich zorgen dat hun partij slechtere dan generieke genomineerden heeft gekozen in belangrijke staten.

De heer Walker, een voormalige voetbalster die primaire debatten vermeed, werd in Georgië achtervolgd door zijn vroegere overdrijvingen en onwaarheden over zijn achtergrond, evenals door zijn de opkomst van kinderen die hij verwekte met wie hij niet regelmatig contact heeft. Een staff van nationale agenten is verzonden om zijn campagne te stabiliseren.

Dr. Oz, de televisiepersoonlijkheid, heeft moeite om de steun van de Republikeinen te consolideren na een kneuzingen voorverkiezingen terwijl de Democraten zijn recente verblijf in New Jersey hameren. Opiniepeilingen tonen Mr. Fetterman vooruit, ook al heeft hij sinds een beroerte half mei geen publieksevenement meer gehouden.

De campagne van de heer Fetterman heeft zijn inspanningen bijna volledig on-line verschoven, terwijl de campagne van Dr. Oz het digitale terrein heeft afgestaan ​​als het gaat om betaalde advertenties. Sinds 1 mei heeft Dr. Oz $ 0 uitgegeven aan Fb en ongeveer $ 22.000 aan Google; De heer Fetterman heeft in die tijd ongeveer $ 1 miljoen uitgegeven, blijkt uit bedrijfsgegevens.

Toch zijn de Republikeinen optimistisch over het bezetten van Senaatszetels in North Carolina en Florida. En in Wisconsin, waar senator Ron Johnson herkiesbaar is, ziet de partij luitenant-gouverneur Mandela Barnes, voor wie de Democraten internet hun primaire veld gewistals overdreven liberaal voor de staat.

Sommigen hopen zelfs dat Washington en Colorado concurrerend kunnen worden. In de laatstgenoemde staat hebben de Democraten miljoenen {dollars} uitgegeven zonder succes te proberen te voorkomen dat Joe O’Dea, een gematigde zakenman, de Republikeinse kandidaat zou worden.

“Ik waardeer de reclame”, zei de heer O’Dea in een interview. “Het heeft mijn naamsbekendheid vergroot.”

Nergens is de dynamiek van de Senaat duidelijker dan in Arizona, een staat die Biden in 2020 omdraaide, maar waar uit peilingen blijkt dat hij nu niet populair is.

Zelfs voordat Mr. Masters dinsdag de Republikeinse nominatie received, was hij erop uit om Mr. Kelly te binden aan Mr. Biden. In een toespraak voor een pro-Trump-bijeenkomst in het centrum van Phoenix op maandag, sneed de heer Masters af op de gematigde reputatie van de heer Kelly en beschuldigde hem van het goedkeuren van uitgaven die “deze inflatie veroorzaakten”.

“Wat Biden en Harris en Mark Kelly dit land aandoen, het maakt me ziek”, zei de heer Masters.

De heer Kelly heeft zijn financiële voordeel – hij had medio juli $ 24,8 miljoen op de financial institution vergeleken met $ 1,5 miljoen voor Mr. Masters – echter gebruikt om maandenlang televisieadvertenties te vertonen en zichzelf te positioneren als een ‘get-things-done’-centrist die slaat oliemaatschappijen en zijn eigen partij gelijk.

En in Mr. Masters hebben de Republikeinen een 36-jarige kandidaat die wordt geconfronteerd met vragen over zijn eerdere opmerkingen en posities, waaronder het bellen van een beruchte binnenlandse terrorist, de Unabomber, een onderschatte denker; ter discussie stellen de betrokkenheid van de Verenigde Staten bij de Tweede Wereldoorlog; en uiten openheid voor privatisering van de sociale zekerheid in een gepensioneerde staat.

Een recente peiling voor de tremendous PAC die de heer Masters steunde, toonde aan dat een meerderheid van de kiezers de heer Biden sterk afkeurde; De heer Masters stond vijf procentpunten achter.

Het onderzoek suggereerde dat Kelly’s grootste kwetsbaarheid zijn vermeende nabijheid tot de agenda van de heer Biden was, hoewel de Masters-campagne hoogstwaarschijnlijk externe groepen nodig zal hebben om te betalen om die zaak te maken.

‘Ik moet geld inzamelen’, zei meneer Masters deze week in een kort interview. ‘Maar wat ik echt moet doen, is de waarheid vertellen. Vertel de waarheid over zijn extreem-linkse stemgedrag.”

Andy Surabian, een Republikeinse strateeg die een tremendous PAC adviseerde die Mr. Masters steunde, suggereerde dat het voor alle Republikeinen van cruciaal belang zou zijn om zich op de Democraten te concentreren. “Je zult zien dat alle zittende Democratische senatoren die bijna 100 procent van de tijd met Biden stemmen, meedogenloos aan die stemmen worden gekoppeld”, zei hij.

Maar Christina Freundlich, een Democratische adviseur, zei dat de “rommeligere” lijst van Republikeinen zoals Mr. Masters de campagne van 2022 over beide partijen maakte.

Mevr. Freundlich, die vorig jaar meewerkte aan het mislukte bod van Terry McAuliffe op de gouverneur van Virginia tegen Glenn Youngkin, een in een vest geklede Republikeinse zakenman, zei dat de onlangs verhoogde GOP-kandidaten voor de Senaat geen Glenn Youngkins waren: “Ze hebben veel meer marginale opvattingen.”

De heer Regulation, de Republikeinse tremendous PAC-leider, zei dat zijn groep het landschap van de Senaat in augustus opnieuw zou evalueren, op zoek naar kandidaten met “genoeg geld om rechtstreeks contact te leggen met kiezers – en berichtdiscipline om zich te concentreren op de problemen die resoneren.”

“Niet elke kandidaat kan dat”, zei hij scherp.

Zijn groep heeft vanaf september $ 51,5 miljoen geboekt voor tv-advertenties in Arizona en Georgia, hoewel Mr. Regulation zich niet heeft verplicht tot die volledige reserveringen. “We hebben meer tijd om beide te beoordelen”, zei hij, terwijl hij vragen opriep over de Masters-campagne door nalatigheid. “Vooral in Georgië zie ik zeer positieve tekenen van ontwikkelingen in het Walker-kamp.”

Internet als in Georgië versterken nationale agenten nu het Masters-team, inclusief een nieuwe algemeen adviseur en polling- en mediateams.

Shane Goldmacher gemeld uit Phoenix, en Maggie Haberman Vanuit New York.

Recent News

My Place Café

7:30 AM - 3:00 PM

Newsletters

Working Hours

Subscribe Our Newsletters to Get More Update

Contact Us

Location :

2057 N Los Robles Ave Unit 10 Pasadena, CA 91104

Phone Number

(626) 797-9255

Copyright © 2022

All Rights Reserved.